condotto da:
YANN VAN DEN BRANDEN
Since 1999, Yann Van den Branden is the artistic Director of Quicksilver Productions. He likes to divide his work as…
How do we make an impro scene that can be fastly interesting and how can we not lose time with too much talking? What is needed for an unforgettable impro scene?
In his masterclass, Yann takes the students into the kitchen of the essentials of impro success.
He will focus on the power of creating a TILT in a scene.
Building further on the basics of good working impro scenes he’ll focus on the different possibilities of using this powerful technique that has been the secret of many famous improvisers for years.
Step by step he will explain the different elements of “PARLO” and let the improvisors grow aware of the flaws in their own techniques.
Durata del corso: 3h
Workshop in lingua italiana
Riservato a improvvisatori con almeno 3 anni di esperienza
Massimo 12 iscritti. Minimo 8 iscritti.
Domenica 18 settembre
dalle 14:00 alle 17:00
Sala da definire
- 1 workshop da 3 ore
- 1 omaggio spettacolo
- (necessaria prenotazione)
- diritto a riduzione 5,00 €
- (per i restanti spettacoli)
- 4 workshop da 3 ore
- 1 omaggio spettacolo
- (necessaria prenotazione)
- diritto a riduzione 5,00 €
- (per i restanti spettacoli)
- 2 workshop da 3 ore
- 1 omaggio spettacolo
- (necessaria prenotazione)
- diritto a riduzione 5,00 €
- (per i restanti spettacoli)
- 5 workshop da 3 ore
- 1 omaggio spettacolo
- (necessaria prenotazione)
- diritto a riduzione 5,00 €
- (per i restanti spettacoli)
- 3 workshop da 3 ore
- 1 omaggio spettacolo
- (necessaria prenotazione)
- diritto a riduzione 5,00 €
- (per i restanti spettacoli)
PRENOTAZIONE
La prenotazione dei workshop sarà possibile direttamente online, a partire dalle 10:00 del 22/08/2016,
semplicamente compilando il modulo pubblicato all'indirizzo
http://www.improteatro.it/evento/improteatro-festival-2016-workshop/
Per informazioni scrivere all'indirizzo info@improteatrofestival.it
Workshop
La formazione per attori dell'Improteatro Festival 2016